Teknovation Logo
robot

 
  • 22. marts er der i Teknologicentret ved Syddansk Universitet blandt andet mulighed for at besigtige en Industrie 4.0-maskine fra DMG Mori, opsagt sammen med Schaeffler, som vil demonstrere, hvordan der måles temperaturer og vibrationer.

19. februar 2018, kl. 09:11 

Industrie 4.0 i øjenhøjde

DMG Mori Denmark, Hoffmann Group, Cadsys Scandinavia og Syddansk Erhvervsskole er torsdag den 22. marts værter for et arrangement ved Syddansk Erhvervsskoles Teknologicenter i Vejle, hvor samarbejdspartnerne vil demonstrere Industrie 4.0 i øjenhøjde.


Syddansk Erhvervsskole, SDE, rummer flere teknologier på et højt niveau, og det demonstreres den 22. marts i samarbejde med DMG Mori Denmark, Hoffmann Group og Cadsys Scandinavia.

Samarbejdsparterne vil her vise, hvordan man sikkert og enkelt kan komme i gang med Industrie 4.0 ligesom man kan besigtige både det nationale robotcenter og Teknologicentrets repræsentative CNC-maskiner inden for spåntagende bearbejdning, hvor DMG Mori Denmark er godt repræsenteret ligesom Hoffmann vil fortælle om skærende værktøj og måleteknik mens Cadsys har Cad-/Cam-løsninger i fokus. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I praksis demonstreres på tværs af de fire leverandører også hvordan robotterne arbejder sammen med de seneste spåntagende bearbejdningsteknologier ligesom DMG Mori slår et slag for firmaets Celos-styring og tilhørende Apps, der understøtter Industrie 4.0.

Der er to oplæg, som holdes flere gange i løbet af dagen. Det er dels faglig leder, ph.d. Rasmus Hasle, Teknologisk Institut, der vil sætte vigtigheden af at komme i gang med Industrie 4.0 i fokus, og dels Cadsys´ Bo Pedersen, som præsenterer effektiv håndtering af Cad/Cam.

Hele programmet kan ses ved at anvende følgende adgangskode - SDE2018 - via lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik