Teknovation Logo
robot

 
  • CECIMO repræsentere 15 nationale brancheforbund, der dækker 98 procent af alle Værktøjsmaskinbygger (1.300 medlemmer) i Europa (EU, EFTA og Tyrkiet). EPMA blev dannet i Bruxelles i 1989 og servicerer 200 medlemmer, der samlet har en omsætning i omegnen af 100 milliarder kroner.

12. februar 2018, kl. 07:28 

Cecimo partner med EPMA om 3D-metalprint

Den europæiske brancheforening for producenter af værktøjsmaskiner CECIMO har underskrevet en aftale med European Powder Metallurgy Association, EPMA, med det formål at igangsætte yderligere tiltag for at fremme brugen af 3D-metalprintteknologi.


EPMA har i en årrække arbejdet for at øge kendskabet til AM-metalteknologi gennem innitiativer for vidensudveksling såsom workshops og forskningsprogrammer, og samarbejdet kommer oven på en ligeledes stor indsats fra CECIMO's side i forhold til at udbrede kendskabet til AM-området hos industrien såvel som på højeste niveau.

Eksempelvis har organisationen rejst sagen på myndighedsniveau i EU, samt involveret sig som partner i flere EU-projekter vedrørende industrielle AM-applikationer i Europa. En række konferencer med deltagelse af medlemmer af Europa-Parlamentet og repræsentanter fra AM-virksomheder er det også blevet til.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I fjor offentliggøre CECIMO et overblik over relevante AM-politikområder for EU-myndighederne, inden de valgte at indgå et samarbejde med European Foundation for Welding, Joining and Cutting (EWF) ligeledes med henblik på at øge adaptionen af AM-teknologier i fremstillingsindustrien.

Med det nye partnerskab ønsker CECIMO og EPMA at koordinere aktiviteter inden for organisationernes AM-lobbyarbejde på forskellige niveauer samt hjæpe hinanden med at holde øje med AM-muligheder i forhold til fremtidige EU-projektforslag, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik