Teknovation Logo
robot

 
  • Lockheed Martin Aeronautics Executive Vice President Orlando Carvalho (t.v.) og Terma-konsernchef, CEO Jens Maaløe (t.h.) er i færd med at forlænge samarbejdet. (Foto: Lockheed Martin)

7. februar 2018, kl. 08:46 

Fortsat langsigtede F-35 Terma-planer

Terma og Lockheed Martin har netop bekræftet begge parters vilje til at indgå en ny langsigtet aftale for F-35 Lightning II Joint Strike Fighter-samarbejdet.


Lockheed Martin har udstedt oplægget til en yderligere langsigtet aftale med Terma, der dækker horisontal hale-kantproduktion på Grenaa-faciliteterne. Aftalen indeholder dele til over 440 fly plus reservedele, der støtter den verdensomspændende flåde af F-35-fly.

I forlængelse heraf har Terma-koncernchef, CEO Jens Maaløe og Executive Vice President Orlando Carvalho, Lockheed Martin Aeronautics i forbindelse med Singapore Air Show bekræftet de to selskabers hensigt om at afslutte aftalen i de kommende måneder.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Terma færdiggjorde i 2017 et omfattende fler-årigt investeringsprogram på de danske faciliteter for at sikre og øge firnaets teknologibase til fremtidig involvering i programmet, oplyser Jens Maaløe, og det har Lockheed Martin anerkendt, og melder sig klar til at fortsætte det langvarige samarbejde med Terma på F-35-programmet, da kompositproduktionen dække emner til hele F-35-flåden.

Den eksisterende langsigtede aftale med Lockheed Martin er fra 2013, og omfatter fremstilling af komposit og montage af samlingsdele til alle varianter af F-35. Det danske selskab har også siden underskrevet yderligere aftaler for F-35 arbejde med Northrop Grumman Corporation, BAE Systems, General Dynamics og Marvin Engineering. Således har Terma siden 1976 arbejdet med Lockheed Martin med F-16-programmet og siden 2000 som partner på F-35-programmet.

Termas engagement i F-35, siden Danmark trådte ind i programmet i 2002, består af otte forskellige produktionsprogrammer inden for avancerede kompositkonstruktionsdele og elektronik. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik