Teknovation Logo
robot

 
  • For 20. gang er der den 20. til 24. februar lagt an til Nordtysklands vigtigste messe i lige årstal, Metav 2018, som også appellerer til fagfolk i Benelux-landene og Skandinavien.

4. februar 2018, kl. 07:23 

Metav i Düsseldorf for 20. gang

teknovationNr. 2 - 2018   Afsætningen af tyske CNC-værktøjsmaskiner fortsætter fremad, hvilket også smitter af på den 20. udgave af Metav-messen i Düsseldorf, som finder sted 20. til 24. februar, hvor hjemmebane-producenterne dominerer.


Det handler først og fremmest om CNC-værktøjsmaskiner til spåntagene metalbearbejdning på Metav 2018, oplyser udstillingsdirektør Christoph Miller fra den tyske fabrikantforening, Verein Deutscher Werkzeugsmaschinenfabriken, VDW.

Det gælder også Additive Manufacturing, eller blot 3D-metalprint, som på et Additive Manufacturing Area, har sit eget temaområde, som skal betragtes som en udvidelse af den traditionelle metalbearbejdning. Her præsenteres hele spektret af additive metoder, materialer og serviceydelser i forbindelse med 3D-metalprint med videre ligesom det vil være tilfældet på flere af maskinudstillernes stande rundt omkring i hallerne:

Moulding - henholdsvis værktøjsform- og modelkonstruktion er blandt de etablerede anvendelsesområder inden for metalbearbejdningen, og som et brugerorienteret Moulding Area etableres det på Metav 2018, for at understrege betydningen, som anses som et af de mest krævende anvendelsesområder inden for metalbearbejdning.

2018-udgaven, der i øvrigt er den 20. udgave af Metav-messen, igen specialtemaområder for måleteknik, spåntagende løsninger til medicinalindustrien, som begge bliver større end ved premieren for to år siden.

Se hele foromtalen i onlineudgaven af det aktuelle Teknovation ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik