Teknovation Logo
robot

 
  • Den aktuelle udgave af Teknovation er på vej, og distribueres med Bladkompagniet mandag morgen.

3. februar 2018, kl. 22:11 

Årets 2. Teknovation-udgave er på vej

teknovationNr. 2 - 2018   Så er nummer 2 i 13. årgang trykt og afleveret til Bladkompagnet, der uddeler bladet mandag morgen til modtagernes postkasser. Denne gang er der spændende temasider om blandt andet den kommende Metav 2018-messe, avanceret pladebearbejdning, industriel måleteknik samt automatisering med robotter.


Den aktuelle udgave kommer denne gang vidt omkring de senest afholdte arrangementer i metalindustrien, og sigter også fremad samt har spændende debatskabende artikler i fokus.

Det gælder blandt andet større reportager fra Spånliga 2018-arrangementet, DM i Skills 2018-eventet og den aktuelt fremlagte rapport fra Rockwool Fonden, der rejser spørgsmål omkring det rationelle i at uddanne stadig flere akademikere i et samfund, der skriver efter faglært arbejdskraft.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Den aktuelle udgave sigter også frem mod den 20. udgave af Metav-messen, der holdes 20. til 24. febriar i Düsseldorf, og hvor særligt de tyske fabrikanter inden for spåntagende maskiner, værktøj og øvrigt udstyr til avanceret metalbearbejdning dominerer, og over en bred kam rapporterer om at de har medvind netop nu.

Specialteamasiderne om pladebearbejdning stiller blandt andet skarpt på aktuelle maskinleverancer inden for såvel panelbukkere, fiberlaserskærere, slibe- og afgrateløsninger, kantpresser og svingbukkemaskiner.

Måleteknik-specialsiderne omfatter blandt andet reportage fra FVM-temamødet om udfordringerne ved in- versus outsourcing af måle- og kalibreringsopgaver, Hexagons Industrie 4.0-ambitioner inden for måleteknikken såvel som dataopsamling ved målemaskinerne og optisk måleteknologi.

Netop Industrie 4.0 sætter også sit præg på temasiderne om robotteknologi, der både berører sensorer til fleksibel automatisering, som forskere ved Karlsruhe Institute of Technology, arbejder intenst med, Kukas opkøb af Device Insight, og den brede brug af Indstrie 4.0 såvel som de seneste tiltag hos Dansk Robot Netværk, Dira, Robocluster samt Odense Robotics-klyngen med mere.

Se hele online-udgaven af den aktuelle udgave ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik