Teknovation Logo
robot

 
  • Mapals Tool Management 4.0 bygger på c-Com-platformen.

Teknovation nr. 2/2018

Tool Management 4.0 fra Mapal

På basis af c-Com-platformen tilbyder Mapal nu Tool Management 4.0, der skal sikre brugerne maksimal gennemsigtighed med hensyn til alle data- og vareflow samt omkostninger i bearbejdningen. 


Maskinens nedetid grundet manglende værktøj og høje overheads til datavedligehold og udskiftning og værktøj skal være fortid.

Det modulære og tilpassede system er de grundlæggende rammer for Mapals værktøjshåndteringssystem, der er ombygget omkring tolv såkaldte tjenester, som her er individuelt tilpassede sammen med kunden. 

Det modulære og tilpassede system er de grundlæggende rammer for Mapals værktøjshåndteringssystem, der er ombygget omkring tolv såkaldte tjenester, som her er individuelt tilpassede sammen med kunden.

Mapal fremhæver, at digitalisering åbner helt nye muligheder for værktøjshåndtering. Data og information kan gøres meget mere transparente og konsekvente for alle involverede - fremstilling, indkøb, planlægning, værktøjschefer og leverandører.

Mapal-løsningen bygger på Open Cloud-platformen c-Com, et produkt fra c-Com GmbH, der leverer digital værktøjshåndtering hertil. Det skaber en funktionel teknologidatabase for brugerne.

Hvor tidligere begrænsede adgangslister blev brugt, er dataene nu gennemsigtige og konsekvente takket være platformen. Man behøver ikke længere anvende forskellige data i forskellige systemer.

Med Tool Management 4.0 har kunder adgang til automatiseret rapportering i realtid, herunder forbrugsdata, aktuelle opgørelser, antal oparbejder pr. Værktøj eller værktøjsomkostninger pr. emne.

Procesparametre som skæreværdier styres centralt og kan eksempelvis hentes fra kundens produktion og planlægning. Denne udveksling kan finde sted inden for en virksomhedsenhed eller endda på tværs af flere produktionssteder.

Kunder kan få et overblik over hele værktøjsforvaltningen og de samlede ejeromkostninger til enhver tid og uden koordineringsindsats, fremhæver Mapal.  

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik