Teknovation Logo
robot

 
  • Seco Tools har lanceret en Jabro-medicinalserie specielt til bearbejdning af knæimplantater, og ved højhastighedsbearbejdning kan forkorte cyklustiden med helt op til 50 procent.

Teknovation nr. 2/2018

Øget bearbejdningshastighed

Seco Tools har i Jabro-programmet lanceret en serie hårdmetal, der kan øge bearbejdningshastigheden for knæimplantater.


Seco Tools meddeler, at virksomheden har lanceret en produktserie specielt til bearbejdning af knæimplantater, i form af en Jabro-medicinalserie.

Brugeren kan kombinere forskellige bearbejdningsstrategier, såsom højhastighedsbearbejdning, der forkorter cyklustiden ved bearbejdning af knæimplantater med helt op til 50 procent. 

Design og optimerede belægninger giver emneoverflader, der reducerer og ofte eliminerer behovet for polering eller efterbearbejdning. Disse egenskaber fremmer også fremragende processtabilitet og lang standtid, fremhæver Seco.

Jabro-medicinalserien omfatter ni geometrier og 39 værktøjsløsninger, hvoraf de fleste er placeret i Jabro Tornado-serien af højhastighedsværktøj. Hver geometri er designet til bestemte formål ved bearbejdning af skinnebensplateauet og låremnet af knæimplantatet. Og fordi de dedikerede værktøjsløsninger excellerer i bearbejdningen af CoCr (kobolt-krom) og Ti6Al4V ISO-S12 dele (3D-printede), maksimerer de også maskinens ydelse for andre medicinske komponenter, eksempelvis hofteproteser og knogleplader, fremhæver Seco. 

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik