Teknovation Logo
robot

 
  • Iscars Whisplerline anti-vibrations-stikblade, som er designet til at eliminere vibrationerne ved dybe indstiksopgaver.

Teknovation nr. 2/2018

Iscar anti-vibrations-stikblade

Iscar introducerer aktuelt Whisperline anti-vibrations-stikblade til dybe ind- og afstik, fremhæver den danske forhandler, KJV A/S.Værktøj til dybe indstik har ofte en tendens til at forårsage vibrationer. Derfor har Iscar designet Whisperline-stikblade specielt til opgaver med dybe ind- og afstik.

Iscar-stikbladene eliminerer vibrationer, forbedrer overfladekvaliteten og forlænger plattens levetid, fremhæver KJV.

Vibrationer opstår som følge af flere faktorer: Maskinens og bespændingens stivhed, emnets facon, de skærende værktøjløsningers og platternes design samt skæreparametrene. I mange tilfælde – specielt ved dybe indstik – har det hidtil ikke været muligt at designe skærende værktøj, som modvirker vibrationer på en hensigtsmæssig måde.

Whisperline-bladene har en dæmpningsenhed, som absorberer vibrationer og muliggør en stabil bearbejdningsproces, selv ved høje skæredata. Dæmpningsenheden er placeret under plattelommen. Den består af to plader, der er placeret i en rombisk ramme og er forbundet med en skrue, som presser pladerne mod væggene imod en O-ring.

Stikbladene når indstiksdybder, hvor andre konventionelle blade ikke kan fungere og muliggør dermed bearbejdning ved højere skæredata, hvilket øger produktiviteten, fremhæver KJV videre.

Færre vibrationer øger plattens levetid dramatisk, denne fordel kan ogsåanvendes ved lavere indstiksdybder. Bladene sikrer overfladefinishen, mens indvendig køling rettet mod fronten forbedrer værktøjets standtid samt spånafgangen, påpeges det videre.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik