Teknovation Logo
robot

 
  • Roland Feichtl kom til CECIMO i 1999 som delegeret, blev herefter formand for det tekniske udvalg, siden overordnet næstformand for nu at overtage præsidentposten. I alt er det blevet til 17 år som bestyrelsesmedlem.

11. januar 2018, kl. 07:46 

Roland Feichtl præsident for Cecimo

Østrigske Roland Feichtl, der til daglig er ansvarlig for værktøjsmaskiner og automation i MTB-Group, herunder Group CEO for en række traditionsrige værktøjsmaskinproducenter såsom tyske Mauser-Werke Oberndorf og østrigske Krauseco, er blevet valgt til præsident for den europæiske værktøjsmaskinforening, CECIMO, for en to-årig periode.


Han erstatter Managing Director for den italienske virksomhed Cesare Galdabini, Luigi Galdabini, der under sin præsidentperiode især har talt for at EU skal gøre noget ved den lave maskininvesteringsrate blandt gennemsnittet af medlemslande, da Europa aktuelt ellers risikerer at falde bagud de lande/kontinenter, vi normalt sammenligner os med.

Roland Feichtl vil føre denne linje videre, udtaler han, og fortsætte med at understrege maskinindustriens strategiske betydning for Europa over for de europæiske myndigheder og borgere.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Dette med henblik på at sørge for, at fremstillingsområdet og reindustrialiseringen forbliver blandt EU's øverste politiske prioritetsområder, konstaterer han.

Han understreger desuden, hvorledes virksomheder i et så komplekst miljø, som de står over for i dag, er præget af fælles store udfordringer som globalisering, klimaændringer, ressourceeffektivitet, lovgivningsmæssigt pres og udviklingsøkonomiernes stigende fremmarch, hvilket bør understrege behovet for en fælleseuropæisk brancheorganisation som CECIMOS.

Endelig understreger han behovet for at udvikle industriens imødekommelse af nye områder af betydning, ikke mindst digitaliseringen med nye digitale platforme, industrisikkerhed og tillid samt forståelse af nye kundeteknologier, der ændrer på de emner, der skal bearbejdes såsom nye drivsystemer inden for automobilindustrien.

CECIMO vil eksempelvis søge støtte fra de europæiske myndigheder for at understøtte medlemsvirksomheders bestræbelser på at levere værktøjsløsninger, der forbedrer forbrændingsmotors energieffektivitet. Gennem denne og lignende handlinger bidrager maskinindustrien til udfordringen med CO2-reduktion, konstaterer han.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik