Teknovation Logo
robot

 
  • DMG Moris XXL-Center ved værket i sydtyske Pfronten har løsninger, der kan anvendes til de helt store emner, i fokus.

9. januar 2018, kl. 07:17 

XXL-Center til de helt store emner

Når der 30. januar til 2. februar kaldes til Open House ved DMG Mori Pfronten vil der blandt de cirka 70 CNC-maskiner under spån blandt andet være verdenspremiere på NTX3000 ligesom man kan besigtige værket, og herunder det særlige XXL-Center.


DMG Mori Denmarks delegation til Open House i sydtyske Pfronten, over dagene 30. januar til 1. februar, bringer blandt andet gæsterne tæt på producentens særlige XXL-Center, som indgår i værket i Pfronten, og hvor specialet er netop de helt store CNC-værktøjsmaskiner i produktprogrammet.

Andre Highlights i Pfronten er blandt andet Digital Factory, hvor særligt Celos-styringerne og deres Industrie 4.0-funktionaliteter er i fokus såvel som egentlige produktionsceller fra DMG Mori + Automation-divisionen, som vil være tilstede med flere eksempler.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Der vil også være et særligt Die & Mold Area, hvor de seneste løsninger til form- og værktøjsmagere er i fokus, og hvor DMG Moris mere end 50 års erfaringer vil være et af flere omdrejningspunkter.

NTX3000 har verdenspremiere på årets arrangement. Der er tale om en topmodel i serien, og således byder på et stort arbejdsområde med både drejning og fræsning i én maskine.

Multitasking opnåes blandt andet med en direkte drevet B-akse for fuld fem-akset simultan bearbejdning af selv meget komplekse emner, og understøttet af Celos-styringen med MAPPS, fremhæver DMG Mori.

Inden for Additive Manufacturing, AM, præsenteres tre af producentens seneste løsninger, oplyser DMG Mori forud for 2018 Open House-arrangementet, hvortil der fra dansk side arrangeres en delegationstur 30. januar til 1. februar, med afgang fra Billund. Der er stadig ledige pladser, oplyser DMG Mori.

Se mere om programmet ved at følge lænken her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik