Teknovation Logo
robot

 
  • Bearbejdning af et stort Kanalhoved udført på AVOS´s store CNC-fræsecenter af industritekniker Steffen Andersen.

8. januar 2018, kl. 07:02 

Industriens Skadestue godt fra start

For at gøre det enkelt for kunder, der er afhængige af at deres produktion kører i døgndrift, har AVOS A/S oprettet IndustriensSkadestue.dk, som er en ordning ejet og styret 100 procent af Kalundborg-selskabet. Og Industriens Skadestue er kommet godt fra start.


Pr. årssskiftet er det hidtidige A Vølund & Søn A/S, Kalundborg, blevet til AVOS, som firmaet i 2011 fik registeret som en forkortelse for firmanavnet, og som varemærket, der siden har været flittigt benyttet til både hjemmeside, mails, brochurer med videre.

”Det er kun navnet der er ændret, CVR-nummer, adresse, telefonnummer, hjemmeside og mail er uændret” fortæller direktør Anders Vølund, der sammen med sin bror Thomas Vølund ejer firmaet.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


For kunder, der er afhængige af at deres produktion kører i døgndrift, har AVOS senest oprettet IndustriensSkadestue.dk, som er en ordning ejet og styret 100 procent  af AVOS.

Med det tilbud kan kunderne få løst opgaver også uden for normal arbejdstid. Det har allerede været en stor succes, fortæller Anders Vølund: 

”Faktisk gik der kun 15 minutter fra ordningen var sat i drift fredag eftermiddag den 1. december til den første kunde var i telefonen. Ørsted havde en udfordring på Stigsnæsværket i Skælskør, hvor nogle aksler til et kransystem, var blevet ødelagt midt under losning af et skib. Allerede samme aften var vi klar med nye aksler opmålt efter de gamle, og fremstillet på vores avancerede CNC-maskine af materialer fra vores eget lager.
Ørsted kunne fortsætte arbejdet, og undgå kostbar ventetid for skibet”.

Siden denne meget hurtige opstart af IndustriensSkadestue.dk har flere kunder benyttet sig af tilbuddet, og IndustriensSkadestrue.dk har således allerede hjulpet, med blandt andet bearbejdning af et stort kanalhoved med tilhørende dæksel til Statoil Refining Denmark A/S, tegning og fremstilling af tre specielle trådstyr til en maskine hos National Oliwell Varco samt flere andre kunder med deres specielle opgaver.

"Vi tror derfor på en god og travl fremtid for IndustriensSkadestue.dk," fastslår Anders Vølund.

AVOS omfatter kompetencer inden for såvel spåntagning som pladebearbejdning og konstruktion kombineret med solid ingeniørmæssig rådgivning om eksempelvis svejsning, valg af materialer konstruktionsudformninger med videre.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik