Teknovation Logo
robot

 
  • Mazaks Henrik Marborg (t.v.) og Pakma-direktør Leon Hulstrøm foran VTC 820/30-centret med Tool Hive-robot, som nu er fuldt indkørt i Korsør-virksomhedens fræseafdeling.

10. december 2017, kl. 20:41 

Kraftig Mazak hos Pakma

teknovationNr. 18 - 2017   Maskinfabrikken Pakma A/S i Korsør har øget kapaciteten med investeringen i et kraftigt Mazak VTC-820/30-center, som er leveret med adgang til hele 155 væktøjspladser.


Kundemassen er alsidig hos Pakma, som derfor naturligt også har en bred og fleksibel maskinpark inden for både CNC-drejning og -fræsning.

Den seneste maskine er et VTC 820/30-center fra Mazak, der er leveret med et fuldautomatiseret Tool Hive-værktøjsmagasin og 155 værktøjspladser, der er placeret ved siden af virksomhedens fuldt fem-aksede Variaxis I-700-center.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Vi har behov for den ekstra kapacitet i fræseafdelingen, og har opbygget gode relationer til Mazak, som også har leveret det seneste fem-aksede fræsecenter og CNC-drejecentre, som vi har investeret i,” fortæller Leon Hulstrøm i det aktuelle Teknovation.

Nærheden til producentens danske salgs- og serviceselskab er et aktiv, men ikke det afgørende for valget:

”Det handler først og fremmest om at det er gode, gedigne maskiner, der kan udføre de mange og alsidige udfordringer, som vi møder fra vores kunder. At de så er et datterselskab af producenten og også bor tæt ved, og er hurtige til at stille her, og løse eventuelle udfordringer sammen med os, er naturligvis et ekstra plus,” siger Leon Hulstrøm.

Læs hele den spændende artikel ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik