Teknovation Logo
robot

 
  • Simon Neergaard-Holm skal fra 1. april næste år lede SkillsDenmark.

4. december 2017, kl. 14:43 

Simon Neergaard-Holm skal lede SkillsDenmark

Simon Neergaard-Holm, 57 år, der har en solid baggrund i erhvervsuddannelsesverdenen, skal pr. 1. april 2018 stå i spidsen for SkillsDenmark, der blandt andet arrangerer DM i Skills.


SkillsDenmark meddeler, at cand. jur. Simon Neergaard-Holm, der har en solid baggrund i erhvervsuddannelsesområdet, pr. 1. april 2018 overtager ledelsen af organisationen.

Simon Neergaard-Holm har det seneste år ledet sekretariatet for el- og VVS-branchernes uddannelser. Før det var han i 15 år chefkonsulent i Dansk Arbejdsgiverforening, DA, med ansvar for erhvervsuddannelsespolitik og med sæde i en lang række råd og nævn, heriblandt Rådet for de grundlæggende Erhvervsrettede Uddannelser, REU. Han var tillige i en del år DA’s repræsentant i SkillsDenmarks bestyrelse. Han kom til DA fra jobbet som sekretariatschef i Teknisk Skoleforening - i dag en del af Danske Erhvervsskoler & -Gymnasier.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


SkillsDenmark står for det årlige DM i Skills, deltagelsen med landshold i EuroSkills og WorldSkills og Skills Stafetten, der er en konkurrence for skolebørn i 8.-klasse. Formålet er at skabe øget interesse for erhvervsuddannelserne. SkillsDenmark er en nonprofit-organisation, støttet af Undervisningsministeriet, arbejdsmarkedets parter, faglige udvalg, erhvervsskoler med flere.

Simon Neergaard-Holm afløser som direktør Ulla Groth, der går på pension efter at have bygget SkillsDenmarks aktiviteter op siden starten i 2008. Hvert år er aktiviteterne vokset, og hvert år har DM i Skills sat nye rekorder. Næste DM i Skills foregår i Herning i slutningen af januar 2018 med 42 konkurrencefag og 19 demonstrationsfag. Det første med Simon Neergaard-Holm i spidsen bliver i forsommerend 2019, hvor DM i Skills skal holdes i Næstved.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik