Teknovation Logo
robot

 
  • Halter-automatiseringen er installeret ved ECM Industries´ CNC-drejebænke og -fræsere i den spåntagende produktion, hvor løsningen yderligere understøtter ubemandet drift.

1. december 2017, kl. 07:54 

Øget automatisering hos ECM

ECM Industries har travlt og udvider til stadighed også maskinparken. Senest har ECM investeret i en markant Cam-udvidelse og samtidig i øget automatisering i den spåntagende afdeling.


ECM Industries A/S i Øster Starup ved Egtved har investeret yderligere i firmaets spåntagende afdeling der har udbygget kompetencerne både på Cam-siden og med yderligere automatisering ved en af  CNC-drejebænkene og -fræserne, oplyser direktør Søren J. Christiansen.

Det sker for at imødekomme udfordringerne med fortsat at vækste, hvor virksomheden til stadighed mærker, at det er blevet stadig sværere at få velkvalificeret arbejdskraft.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I stedet er der derfor denne gang investeret kraftigt i en udbygning af fimaets Mastercam-programmering, som i takt med de stadig mere komplekse udfordringer har været ønsket igennem længere tid.

Ligeledes er der investeret i en Halter-laderobot, der er repræsenteret ved Maskingruppen A/S, som nu også har afsluttet installationen af LoadAssistent U-35-løsningen, der er en robot til 35 kilograms emner, der hos ECM Industries p.t. gør at virksomheden kan load/unloade to gange15 kilogram emner af gangen.

Se video med Halter-løsning som ECM´s ved at følge lænken  her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik