Teknovation Logo
robot

 
  • Halter-automatiseringen er installeret ved ECM Industries´ CNC-drejebænke og -fræsere i den spåntagende produktion, hvor løsningen yderligere understøtter ubemandet drift.

1. december 2017, kl. 07:54 

Øget automatisering hos ECM

ECM Industries har travlt og udvider til stadighed også maskinparken. Senest har ECM investeret i en markant Cam-udvidelse og samtidig i øget automatisering i den spåntagende afdeling.


ECM Industries A/S i Øster Starup ved Egtved har investeret yderligere i firmaets spåntagende afdeling der har udbygget kompetencerne både på Cam-siden og med yderligere automatisering ved en af  CNC-drejebænkene og -fræserne, oplyser direktør Søren J. Christiansen.

Det sker for at imødekomme udfordringerne med fortsat at vækste, hvor virksomheden til stadighed mærker, at det er blevet stadig sværere at få velkvalificeret arbejdskraft.

I stedet er der derfor denne gang investeret kraftigt i en udbygning af fimaets Mastercam-programmering, som i takt med de stadig mere komplekse udfordringer har været ønsket igennem længere tid.

Ligeledes er der investeret i en Halter-laderobot, der er repræsenteret ved Maskingruppen A/S, som nu også har afsluttet installationen af LoadAssistent U-35-løsningen, der er en robot til 35 kilograms emner, der hos ECM Industries p.t. gør at virksomheden kan load/unloade to gange15 kilogram emner af gangen.

Se video med Halter-løsning som ECM´s ved at følge lænken  her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media