Teknovation Logo
robot

 
  • Rival-medarbejderne tager hånd om kvalitetsstyringen på de emner, som firmaet modtager ordre på fra Vald. Birn, der årligt producerer 20.000 bremsekomponenter til Scania.

28. november 2017, kl. 14:23 

Rival bag emner til Scania

Kvalitetsstyringen er omfattende og alt skal klappe i første omgang, når Vald. Birn producerer bremsekomponenter til Scania-lastbiler. På baggrund af høj kvalitet, leveringssikkerhed og god kommunikation er Rival valgt til underleverandør på bearbejdningen.


Holstebro-baserede Vald. Birn A/S producerer årligt over 20.000 bremsekomponenter til Scania-lastbiler med tromlebremser. Virksomheden har det fulde ansvar for produktmodning, støbning, bearbejdning og overfladebehandling af emnerne. Alt skal foregå inden for kravene i TS16949, som er automobilindustriens udvidelse af Iso-certificeringen.

Bearbejdningen af de mange tusinde emner er i den kommende tid placeret hos Rival, da Vald. Birn har behov for ekstra kapacitet.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Der stilles høje krav til de underleverandører, Vald. Birn anvender. Scania har således været på besøg hos Rival og har godkendt dem som underleverandør.

”Det optimale ville selvfølgeligvære, at Rival også bliver TS16949-certificerede. Men, de er rigtig godt på vej i kraft af deres Iso-certificering, og fordi de har bevist, de kan leve op til de skærpede krav,” siger Henrik Telling og fortsætter:

”De første godt 700 emner er nu bearbejdet hos Rival, og vi er meget tilfredse med både kvaliteten og leveringen af disse emner. Nu skal vi forsætte idet spor med de næste mange tusinde emner.”

Det har været afgørende for Birn, at kemien og kommunikationen med folkene fra Rival har været rigtig god fra starten.

”Vi har opbygget en lille matrix organisation på dette projekt, hvilket sikrer en hurtig afklaring ved spørgsmål eller uklarheder,” siger Henrik Telling.

”Det er en altafgørende paramenter i vores samarbejde, at vi har den gode dialog på alle plan. Tingene skal glide smertefrit i dagligdagen, når vi har så skarpe deadlines som skal overholdes. Det fungerer rigtig godt her sammen med Rival.”


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik