Teknovation Logo
robot

 
  • Pladebearbejdning i almindelighed og Blechexpo 2017-messen i særdeleshed er i fokus i den aktuelle udgave af Teknovation.

25. november 2017, kl. 09:33 

Teknovation 17/2017 er på vej

teknovationNr. 17 - 2017   Årets næstsidste udgave er på vej ud til læserne. Den følger blandt andet op på messerne Formnext 2017, Blechexpo 2017 og Elmia Subcontractor 2017. Læs også seneste om måleteknik og kvalitetsstyring samt køle-/smøremidler.


Kraftige fiberlasere med resornatorer på 8, 10 og 12 kilowatt dominerede på lanceringssiden i Stuttgart i forbindelse med Blexhexpo 2017-messen, hvor der også var Industrie 4.0-klare løsninger og -software, seneste kantpressere, bukke-, afgrate- og slibemaskiner i fokus såvel som en komplet LBPP-linje hos Prima Power med integreret fiberlaserskære-, stanse- og panelbukkemaskiner og load-/unloadrobotter og plademagssiner.

Den aktuelle Formnext 2017-messe er ligeledes omdrejningspunktet for flere artikler i temasiderne om Additive Manufacturing/Industriel IT, hvor der blandt andet stilles skarpt på Desktop Metals aktuelle bud på 3D-metalprint, der markerer en mulig helt nye æra for AM-industrien.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Forrige uges Elmia Subcontractor 2017-messe er også genstand for en efteromtale, hvor særligt de svenske indkøbsansvarlige var på pletten, og viste udstillerne på de danske fællesstande pæn interesse over de fire dage.

Køle-/smøremidler er også i fokus i det aktuelle nummer, hvor vejen blandt andet er lagt forbi KP Komponenter i Spjald, der har haft held med et olieskifte, som nu også skal gennemføres på KP Komponenters øvrige centralanlæg. Læs også Fuchs bud på hvordan man med held kan håndtere skæreolien hen over julen med mere.

Måleteknik er også et Industrie 4.0-område, hvor flere af maskinleverandørerne tilbyder sig med stadig mere fulddigitaliserede løsninger. Læs også direktør Jørgen Nielsen, MTS Randers, bud på hvordan branchefolk udfordres, hvis ikke grunduddannelserne på området forbedres og løbende holdes a jour.

Se hele onlineudgivelsen af den aktuelle avis ved at følge lænken  her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik