Teknovation Logo
robot

 
  • Seneste udvidelse i Hoffmann-programmet er en PPC-hårdmetalfræser.

Teknovation nr. 17/2017

PPC-fræser i Garant-programmet

Hoffmann Groups Garant-program er udvidet med en Parabolic Performance Cutting, PPC-fræser, der kan øge produktiviteten ved sletbearbejdning af friformflader.


Perfekte overflader på komplekse geometrier ved forkortede procestider. Med det for øje  har Hoffmann Group udviklet en generation af fræsere til Parabolic Performance Cutting, PPC-metoden.

Ved PPC har værktøjerne et bueformet hovedskær. Derved opnår den større linjespring og bedre overflader på kortere tid, påpeger Hoffmann Group.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Fræserne er optimeret til sletbearbejdning af friformflader på fuldt fem-aksede maskiner og desuden tiltænkt anvendelse i værktøjs- og formkonstruktion.

PPC er en videreudvikling af helradius-fræsningen og på værktøjerne er fræserens hovedskærekantkoncept bueformet som udsnit af en stor cirkel. På den måde kan der vises en væsentligt forstørret virkeradius. Fræserne opnår derfor sammenlignet med en helradiusfræser med samme diameter et op til ni-dobbelt linjespring ved samme overfladekvalitet.

Resultatet: betydeligt kortere procestider og en lavere belastning af emne, værktøj og maskine. Arbejdes der derimod med samme linjespring, kan der opnås en højere overfladekvalitet med op til faktor 80, fremhæver Hoffmann.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik