Teknovation Logo
robot

 
  • DMG Mori var også sponsor for maskinerne ved det netop afholdte WorldSkills-arrangement, hvor Danmark var repræsenteret ved René Kling-Hansen.

15. november 2017, kl. 08:36 

DMG Mori-maskiner i Herning

DMG Mori er sponsor for CNC-maskinerne til det kommende DM i Skills 2018, der holdes 18. til 20. januar i MCH-Messecenter Herning.


Når DM i Skills løber af stablen over tre dage i Herning til januar, er det i høj grad muligt takket være sponsorstøtte fra forskellige branchevirksomheder.

For eksempel er det denne gang DMG Mori, der sponsorerer CNC-maskiner til industritekniker- og værktøjsmagerområdet, mens de skærende værktøjsløsninger er fra Seco Tools, og Cimco Integration leverer Cad/Cam-software, oplyser Industriens Uddannelser.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ud over bestykningen med de fysiske værktøjsprodukter, der skal til for at begå sig i de spåntagende konkurrencer, har Seco Tools også udviklet et fagligt ajourført undervisningsmateriale til Industritekniker-uddannelsens forskellige skoleforløb.

Industriens Uddannelser har gennem flere år deltaget i DM i Skills med konkurrencefag og demonstrationsfag. I 2018 bliver konkurrencefagene automatiktekniker, industritekniker, karrosseritekniker, klejnsmed og personvognsmekaniker. Derudover bliver der fem demonstrationsfag: Flytekniker, lastvognsmekaniker, procesoperatør, teknisk designer og værktøjsmager.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik