Teknovation Logo
robot

 
  • Masentias showroom-faciliteter var både torsdag og fredag omdrejningspunktet for de praktiske demonstrationer med først et seminar om simultan fem-akset bearbejdning og dagen efter samme tema i regi af Masentia Academy. Direktør Flemming Hjort glæder sig over det flotte fremmøde.

13. november 2017, kl. 08:43 

Succesrige fem-aksede dage i Odense

Masentia A/S, OSG Scandinavia A/S og Cimco Integration A/S var i slutningen af sidste uge sammen om to seancer med fem-akset simultanbearbejdning i fokus i Odense. Det blev til et par succesrige seminardage.


Der var gæster fra hele landet torsdag, da Masentias domicil torsdag var omdrejningspunktet for godt 60 deltagere ved et spændende seminar om fem-akset simultanbeabejdning, som Odense-firmaet afholdte i samarbejde med OSG Scandinavia og Cimco Integration.

Godt 60 deltagere mødte op, og fik både teori og praksis ved de tre samarbejdspartnere, som i showroomsfaciliteterne bød på demonstrationer ved to af de seneste maskiner i Masentia-programmet, dels et Mikron Mill E 700 U med fem paletter og dels et Matsuura MX-330-center med ti paletter.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Begge maskiner er blevet forsynet med OSG-værktøj og understøttes af henholdsvis Hypermill på Mikron-maskinen og Mastercam på Matsuura-centret.

På Mikron-centret var opstillingen også sat op til at køre et komplekst OSG-prøveemne, som naturligt var genstand for indlæggene i seminarrummet forud for de praktiske demonstrationer. Dertil var der i showroomet også mulighed for tæt dialog og gode råd til rette valg af skæredata og optimal brug af Cam, hos såvel Masentia, OSG Scandinavia og Cimco Integration.

Meget af både det teoretiske og praktiske blev gentaget fredag, hvor der afholdtes Masentia Academy med fremmøde af unge industriteknikerlærlinge tilknyttet primært Selanda i Slagelse og Syddanmarks erhvervsskoler i Odense og Vejle.

Maskinerne hos Masentia er straks efter de succesrige dage ved at blive pakket sammen, da de skal videre til et tilsvarende arrangement den 23. november i Värnamo hos søsterselskabet TL MaskinPartner AB.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik