Teknovation Logo
robot

 
  • Via spændende indlæg til tilhørerne præsenteret for de seneste fremstillingsmetoder.

13. november 2017, kl. 07:23 

Penge i vindenergi for underleverandører

I sidste uge samlede Vindmølleindustrien branchens underleverandører hos DAMRC til en workshop om de seneste fremstillingsmetoder og processer inden for metalbearbejdning, når det gælder leverancer til vindenergibranchen.
 


Der er forsat mange penge at tjene for de underleverandører, der formår at nå vindmølleindustrien herhjemme og på globalt plan.

Danske virksomheder ligger godt placeret i feltet via mangeårige traditioner for at levere produkter til vindmøller.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Set i det globale perspektiv er potentialet enormt i vindenergi. Ikke bare for veletablerede underleverandører i branchen, men også for nye, der kan byde ind med løsninger på eksempelvis lagring af energi.

Det udtrykte Peter Aarø Rasmussen, der er Program Manager for Danish Wind Industry Association for nyligt hos DAMRC, Danish Advanced Manufacturing Research Center, i Herning på Vindmølleindustriens workshop om nye fremstillingsmetoder og processer indenfor metalbearbejdning.

Den blev holdt som et led i det landsdækkende projekt ”Udviklingsprogram for underleverandører i vindmølleindustrien”, med formålet at styrke og understøtte små og mellemstore vindvirksomheders vækst og innovationsevne.

For tilhørerne bød et velbesøgt arrangement blandt andet på, hvordan store metalkomponenter kan fremstilles med LMD, Laser Metal Deposition og mulighederne for i den kommende tid maskinelt at fremstille store komponenter. Med på programmet var også, hvordan spændinger kan fjernes i materialer med vibrationer, og metoden blev senere demonstreret på udstyr hos DAMRC.

Udviklingsprogrammet har kørt et års tid med stigende interesse fra branchen udtrykte Peter Aarø Rasmussen. Samtidig understregede han at ved at tage kontakt til programmet kan underleverandører i branchen styrke potentialet ved at blive hjulpet gennem udfordringer med innovation.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik