Teknovation Logo
robot

 
  • Den aktuelle Teknovation-udgivelse kommer vidt omkring, og indeholder blandt andet en større artikel om KP Kommponenters spændende fræseproduktion, hvor automatisering tænkes ind i fremstillingen helt fra start.

11. november 2017, kl. 07:28 

Årets 16. Teknovation er på vej

teknovationNr. 16 - 2017   Denne gang er der første reportage fra den netop afsluttede Blechexpo 2017 i Stuttgart, reportage fra A+A 2017-sikkerhedsmesssse i Düsseldorf i forrige uge, reportage fra oktobers Fakuma 2017-messe i Friedrichshafen, specialsider om robotteknologi samt stort specialtema om spåntagende metalbearbejdning.


Den seneste udgave er nu på vej ud til læserne med vores bladdistributører. Avisen kommer denne gang vidt omkring de seneste begivenheder i branchen, og omfatter blandt andet en spændende reportage fra den netop afholdte Blechexpo 2017-messe i Stuttgart.

Der er også reportage om den ligeledes succesfulde plastsprøjte-begivenhed, Fakuma 2017, der i sidste måned fandt sted i sydtyske Friedrichshafen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


A+A 2017-messen i forrige uge i Düsseldorf var ikke mindst på udstillersiden en succesfuld dansk begivenhed, hvor de besøgende blev introduceret for de seneste muligheder inden for effektivt arbejdsmlijø og -sikkerhed.

Robotteknologi er i fokus på specialsider, og blandt andet kan man læse om hvordan sikkerheden omkring de samarbejdende Cobots er blevet maksimeret.

Hos den spåntagende underleverandørvirksomhed KP Maskiner i Spjald er robotteknologi også udbredt, og man er nu nået så langt i fræseproduktionen, at automatiseringen tænkes ind i fremstillingen helt fra start. Siden skal det også være tilfældet for drejning og emnelogistik, fortæller direktør Søren Husted til Teknovation.

Vi skimter også fremad mod den første af de vigtige metalbearbejdningsbegivenheder næste år, Metav 2018, der holdes 20. til 24. februar i Düsseldorf, og denne gang kan fejre at det er 20. gang, ligesom vi ser tilbage på Sandviks seminar hos DAMRC i forrige uge og har beretninger fra Dormer Tools-, Doosan- og Fastems-standene på EMO 2017 og en beretning om årets danske World Skills-deltagelse i industriteknikerlærlinge-konkurrencerne med mere i specialsiderne om spåntagende metalbearbejdning.

Se hele den aktuelle udgave i onlineudgaven ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik