Teknovation Logo
robot

 
  • Ifølge KP Komponenter-direktør Søren Husted, så er manglen på kvalificeret arbejdskraft mærkbart med til at mindske virksomhedens vækstpotentiale i Danmark. Her ses han sammen med Troels Lund Poulsen (t.v.) på rundturen hos Spjald-virksomheden forleden.

9. november 2017, kl. 07:02 

KP Komponenter inspirerer ministeren

Forleden var beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen forbi den spåntagende underleverandør KP Komponenter i Spjald. Branchens aktuelle udfordringer var i centrum for besøget.


Troels Lund Poulsens besøg hos KP Komponenter havde til formål at fremvise én vækstende dansk underleverandører inden for metal- og maskinindustrien. 

Og så fungerede det ikke mindst som forum for drøftelser om de udfordringer, som mangel på arbejdskraft og fokus på uddannelsestiltag, tiltrækning og fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft med mere skaber for virksomheder som KP Komponenter i dagligdagen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ifølge Spjald-firmaet, har regeringen et manglende fokus på de "større" virksomheder, der falder udenfor den danske MMV-firmadefinition, men er en del af en branche, der skaber mange arbejdspladser.

Støtteordninger og innovationstiltag, der understøtter fremgang og teknikudvikling for de allerstørste virksomheder, samt til dels de mindre MMV’er, bør være muligt at få lettere tilgang til for selskaberne i den større mellemkategori.

For de skaber også rigtigt mange arbejdspladser i Danmark, lyder budskabet fra KP Komponenter-ledelsen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik