Teknovation Logo
robot

 
  • Industriteknikerlærlingen Robert Løgager Nielsen (t.h.) skal to måneder til USA hos flyproducenten Lockheed Martin. Her ses han sammen med Peter Krogh, Tech. Manager hos VOLA A/S, hvor Robert Løgager Nielsen er lærling. (Foto: VOLA A/S)

7. november 2017, kl. 15:52 

Industriteknikerlærlinge til Texas

Tre danske industriteknikerlærlinge er blevet udvalgt til et ophold på den amerikanske flyproducent Lockheed Martin. Turen, som Dansk Metal og DI i samarbejde med Multicut i Vildbjerg står bag, skal sætte manglen på faglærte i yderligere fokus.


Tre af landets dygtigste industriteknikerlærlnge får nu en del af deres uddannelse hos den amerikanske flyproducent Lockheed Martin, og dennes fabrik i Fort Worth i Texas.

En af dem er Robert Løgager Nielsen, der er i lære som industritekniker på VOLA A/S. Han er udvalgt blandt et felt af 18 unge industriteknikere og drager afsted til foråret, hvor han blandt andet skal deltage i produktionen af de nye F35-jagerfly, som Danmark har bestilt 27 af.  

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


De tre unge lærlinge er udvalgt af et uafhængigt dommerpanel med faglærere fra en række erhvervsskoler. Indstillingerne har været anonyme, og det var svært for dommerne at vælge blandt de 18 dygtige lærlinge, der var indstillet.

Således har panelet skulle vælge mellem unge mennesker, der er meget dedikerede i forhold til deres uddannelse. Man kan mærke, at det er lærlinge, der brænder for deres fag, og de bedste ligger på et meget højt niveau, siger medlem af dommerpanelet Henrik Nielsen fra Learnmark. De øvrige i dommerpanelet er Henning Hansen, NEXT Udd. København, Kasper Moesgaard, Herningsholm, og Niels Bylund, MI/IU (panelansvarlig). 

Ud over Robert Løgager Nielsen er valget også faldet på Asger Nielsen, der er i lære som industritekniker hos Maskinfabrikken Metalteknik A/S i Kvistgård samt Nicklas Lyngby Pedersen, der er i lære som industritekniker hos Hydratech Industries A/S i Vrå .


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik