Teknovation Logo
robot

 
  • Den bagvedliggende Cam-motor er baseret på teknolog fra den indiske producent af Cam-softwaren CAMWorks, Geometric.

12. oktober 2017, kl. 07:11 

SolidWorks 2018 med Cam lanceret

Dassault Systèmes har officielt lanceret 2018-udgaven af SolidWorks, der er blevet tilføjet applikationen SolidWorks Cam.


Ifølge den franske Cad-/Cam-gigant, så forbedrer SolidWorks 2018-udgaven mulighederne for at gå fra Cad-tegning til produktionsprocessen væsentligt.

Virksomheden understreger, hvordan tilføjelsen af en End-To-End-Solution for Design-To-Manufacturing-processen gør det muligt for virksomheder af en hver størrelse at gentænke deres tilgang til emner og konstruktioner.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Dette med henblik på at bringe innovative ideer hurtigt på markedet som fremgangsrige produkter.

Med udgangspunkt i Dassault Systèmes’ 3DEXPERIENCE-platform muliggøres et sømløst flow af data mellem involverede teams i produkt- og produktionsudviklingen uden at de skal importere data mellem systemer.

"Mange designs involverer eksempelvis pladeemner, der skal svejses, og de fleste anvender "Tab & Slot-teknikker" til selvsfiksering af emner ved svejsning," fremhæver ejer af virksomheden Digital Detail & Design, Edson Gebo, og fortsætter:

"Med den i SolidWorks 2018-tilføjede "Tap- & Slot-funktion" spares der meget tid i forhold til at skulle oprette disse funktioner manuelt. Dette vil virkelig hjælpe med at få emnedesign til produktionen hurtigere."

Solidworks Cam byder nærmere bestemt på 2,5 akset fræsning og et drejemodul.

Har brugeren behov for flere kontrollerede akser, så er der muligheder for at tilføje både 3D-fræsning, fire- og fem-akset simultanfræsning, samt moduler til Mill/Turn, trådgnist samt Nesting-Works til pladebearbejdning.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik