Teknovation Logo
robot

 
  • Georg Fischer-CEO Yves Serra er begejstret for Symmedia, der gør en dyd ud af konceptet Internet of Machines, og kan få maskiner i globale virksomheder til at udveksle data.

11. oktober 2017, kl. 07:11 

GF Machining køber Symmedia

I bestræbelserne på at løfte sine digitaliseringsinitiativer i almindelighed og Industrie 4.0-aktiviteter i særdeleshed har GF Machining Solutions opkøbt det hidtil privatejede Symmedia GmbH.


Helt i tråd med GF Machining Solutions´ digitaliseringsstrategi har koncernen valgt at købe Symmedia GmbH, der har hovedsæde i tyske Bielefeld, oplyser CEO Yves Serra fra Georg Fischer, der er moderselskab for GF Machining Solutions.

Symmedia fortsættes som selvstændigt datterselskab, idet målet er at GF Machining Solutions, og herunder Agie Charmilles og Mikron, skal indgå partnerskaber med Symmedia i bestræbelserne på at blive en nøglespiller inden for fabriks-digitalisering, fastslår Yves Serra. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Internet of Machines hedder et ordsprog hos Symmedia. Det handler om at maskinerne kan udveksle data i realtid over hele kloden, og uden sikkerhedsrisici. Til dato har den tyske software skabt forbindelser til henved 15.000 maskiner, og denne service fortsættes under det nye ejerskab med fortsat support og udvikling til alle typer industrimaskiner.

GF Machining Solutions vil på sin side accelerer brugen Symmedias teknologi til CNC-maskinerne fra Agie Charmilles og Mikron og deres brugere.

Medstifter af Symmedia og selskabets direktør Peter Barkowsky glæder sig over salget til GF Machining Solutions, og ser frem til at indgå i "familien", og udvide samarbejdet med søsterselskaberne såvel som de eksisterende Symmedia-kunder.

GF Machining Solutions er i Danmark repræsenteret af Masentia A/S i Odense. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik