Teknovation Logo
robot

 
  • Thürmer Tools er et godt eksempel på at virksomheder med fordel kan bruge GTS-institutterne som den innovationsafdeling, de ikke selv har ressourcer til at opbygge, fastslår Erick Thürmer.

11. august 2017, kl. 07:03 

Digitaliseret værktøjsproducent

Virksomheder kan med fordel bruge GTS-institutterne som den innovationsafdeling, de ikke selv har ressourcer til at opbygge, mener direktør Erick Thürmer.


Thürmer Tools har i de senere år været igennem en gennemgribende digitalisering og omlægning af sin produktion, der har sikret virksomheden et godt stykke ind i fremtiden.

”Vi har valgt at disrupte vores virksomhed. Den er 119 år gammel. En af de ting, vi synes, er fascinerende er at være gået fra ikke at have nogen berettigelse til at være en virksomhed, der er førende inden for det at lave huller”, fortæller Erick Thürmer.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I den proces har virksomheden samarbejdet tæt med flere GTS-institutter, det gælder især FORCE Technology og Teknologisk Institut. Virksomheden har blandt andet fået udført nogle flowmålinger hos FORCE Technology, og her har de haft gavn af faciliteter, som virksomheden ikke selv ville have råd til at opbygge.

Thürmer Tools´ rejse præsenteres i en video, som er optaget på årets Folkemøde på Bornholm, og kan ses ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media