Teknovation Logo
robot

 
  • Direktør Rasmus Niebuhr glæder sig over de seneste investeringer, som har sikret virksomheden markant øget kapacitet, så man kan imødekomme den fortsat stigende efterspørgsel et godt stykke ud i fremtiden.

18. juni 2017, kl. 22:51 

Niebuhr løftet til næste niveau

teknovationNr. 9 - 2017   Niebuhr Gears i Ikast fortsætter ekspansionen. Senest er det blevet til en 2.200 kvadratmeter stor fabriksudvidelse med temperaturstyret gulvareal, så maskinerne klarer højeste præcision, og den fortsat stigende efterspørgsel kan imødekommes.


Niebuhr Gears-direktør Rasmus Niebuhr glæder sig over, at virksomheden i dag er verdens største producent af krøjekranse til vindmøllernes samlede krøjesystem.

Senest er virksomheden udvidet, så man nu kan håndtere løsninger, der er klar til de ti Megawatt-løsninger, som industrien er på vej imod ligesom man naturligt også har kapacitet til at betjene både eksisterende kunder og potentielle med en række relaterede emner, fortæller Rasmus Niebuhr i det aktuelle Teknovatiion - nr. 9/2017, der netop er udsendt.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Her præsenteres også en række af de maskintiltag, som senest er installeret i produktionen. Det gælder blandt andet et Unisign portal-Multitaskingcenter fra hollandske Unisign, som er leveret gennem den danske forhanlder, Masentia A/S, og klarer emner i op til diameter 4.000 millimeter.

Der er også blevet installeret et DMC 80 FDS DuoBlock-center fra DMG Mori, der er understøttet med to paletter og kan håndtere selv meget komplekse emner i arbejdsområdet op til 800 gange 1.050 gange 850 millimeter, og er leveret af DMG Mori Denmark.Maskinen tilbyder sig også med såkaldt Power Skiving til indvendig fortanding i ringgear.

Endeligt er Flextek leverandør af flere af de seneste Okuma-maskiner, som virksomheden har taget i brug på det seneste, og som understøttes med sideløbende investeringer i digitalisering af virkrsomheden.

Se mere i onlineudgaven af den aktuelle udgave ved at følge lænken  her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media