Teknovation Logo
robot

 
  • Industrisamarbejdet under DI har traditionen tro en fællesstand på industrimessen i ulige årstal i Herning, og således også den 3. til 5. oktober, når det går løs med HI 2017.

15. juni 2017, kl. 17:39 

Industrisamarbejdets HI-fællesstand

Industrisamarbejdet  under DI arrangerer også i år en fællesstand i forbindelse med HI-messen i MCH-Messecenter Herning. Det er nu man skal sikre sig et velplaceret modul.


HI-messerne har i mere end fem årtier i ulige årstal været samlingssted for viden, handel og netværk. Med digitaliseringen vokser industriens berøringsflader sammen med en hidtil udset hastighed. Det er mere end nogensinde væsentligt, at teknologi møder muligheder på den bedst tænkelige måde, opfordrer Industrisamarbejdet forud for HI 2017, der holdes 3. til 5. oktober.

Man kan på fællesstanden sikre sig moduler på mellem 7 og 12 kvadratmeter og i samarbejde med øvrige medlemmer benytte muligheden for at finde nye kunder, skabe nye netværksrelationer og dermed udvikle flere afsætningsmuligheder. Fællesstanden er lys og åben, og man kan derfor som udstiller ses fra stort set alle vinkler på fællesstanden, der er placeret i Hal K.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Medlemmer der ønsker en større stand end 12 kvadratmeter kan forhøre sig nærmere herom hos Industrisamarbejdets sekretariat eller CFU.

Prisen inkluderer Kick-off-møde i august: Et møde for udstillerne med praktiske informationer inden messen. En god placering med et unikt design, der tiltrækker opmærksomhed og flere besøgende til standen Standleje og standopbygning – frise med navn mod gangareal 1 lofthængt virksomhedspræsentation (banner) med tryk på begge sider (kan beholdes efterfølgende) 1 podie med virksomhedsprint på alle 4 sider - (podiet kan tilkøbes efterfølgende).

Hertil er der service- og mødeområde serviceret af Industrisamarbejdets sekretariat og CFU og tilhørende fælles depotrum.

Ønsker man at være en del af fællesstanden så kan Industrisamarbejdets sekretariat Annette Flies kontaktes på telefon 3377 3355.

Interessserede kan se Industrisamarbejdets videoklip om HI-fællesstanden i et tidligere IndustriNews-klip ved at følge følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media