Teknovation Logo
robot

 
  • Morten Mørk (billedet) er aktuelt fratrådt CEO-posten, og skal i stedet koncentrere sig om arbejdet i selskabets bestyrelse, meddeler Nordmark, som har indledt arbejdet med at finde en afløser, og imens har selskabets CFO Jeppe Højmark, som konstitueret CEO.

16. maj 2024, kl. 10:54 

Morten Mørk forlader posten som Nordmark-CEO

Nordmark Maskinfabrik meddeler at CEO og medejer Morten Mørk, efter ti år på posten, nu vil koncentrere sig om arbejdet i bestyrelsen. CFO Jeppe Højmark er konstitueret i rollen som CEO, mens arbejdet med at finde Morten Mørks afløser på posten pågår.


Bestyrelsesformand Johnny Thomsen indleder nu en proces med at finde den næste CEO for Nordmark Maskinfabrik, efter at det er blevet offentliggjort, at den hididige CEO og medejer Morten Mørk, efter ti år på posten, nu vil koncentrere sig om arbejdet i bestyrelsen.

I en overgangsperiode vil den eksisterende CFO Jeppe Højmark derfor være konstitueret CEO, oplyses det.

Tilbage i 2014 blev Morten Mørk hentet til Nordmark-koncernen som administrerende direktør fra en stilling som Division Manager, Wind & Renewable Energy, ved det daværende Bladt Industries. Siden er han også blevet medejer, og var således en del af frasalget af aktiemajoriteten i selskabet til kapitalfonden Catacap, som i 2022 købte sig ind med en ejerandel på 65 procent.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik