Teknovation Logo
robot

 
  • Prima Additive og Sodick vil nu i partnerskab udvide Prima Additives portefølje inden for 3D metalprint.

3. april 2024, kl. 18:48 

Prima Additive og Sodick i partnerskab

Italienske Prima Additives moderselskab Prima Industrie Group og japanske Sodick Co. Ltd. har indgået en aftale, hvor Sodick køber 9,5 procent af ejerskabet i Prima Additive mod at få adgang til 3D metalprint-teknologien hos italienerne for at man i fællesskab kan udbygge porteføljen på området.


Japanske Sodick, der er kendt for sine CNC-værktøjsmaskiner, herunder ikke mindst gnistteknologi, har i de senere år også bevæget sig mere og mere ind i feltet for 3D metalprint, hvor italienske Prima Additive i nogle år har været til stede.

Det har nu ført til et partnerskab, hvor Sodick vil understøtte Prima Additives portefølje i Sydøstasien, og samtidig medvirke til at udvide den, oplyser parterne i forlængelse af underskrivelsen af en aftale, der gør Sodick til minoritetsaktionær i Prima Additive med en ejerandel på 9,5 procent, og Prima Additive til gengæld får adgang til Sodicks salgsnetværk i Sydøstasien, ligesom de to parters teknologiudvikling på 3D metalprint-siden samles hos Prima Additive.

For det eksisterende salgsnetværk i Europa, der i Danmark omfatter Sandstrøm & Petersen A/S, vil der alene komme mere i porteføljen gennem aftalen, mens Sodick til gengæld vil kunne benytte Prima Additive-teknologien med Sodick-fabrikatet og -salgsnetværket i Asien.

Begge ser vækst i markedet, og forventer derfor at partnerskabet vil betyde yderligere vækst for begge, fremhæver CEO Paolo Calefati, Prima Additive.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik