Teknovation Logo
robot

 
  • Det vil blandt andet være muligt på dagen at høre om de seneste resultater fra MADE demonstrationsprojekter og få indblik i akuel viden fra danske universiteter og store europæiske initiativer, som eksempelvis The Advanced Materials 2030 initiative.

25. marts 2024, kl. 15:22 

Fremtidens materialer i rampelyset

Innovationskonference ved Teknologisk Institut i Aarhus 29. april går i dybden med fremtidens materialer.


I september 2023 introducerede Europa-Kommissionsformand Ursula von der Leyen programmet Advanced Materials for industrial leadership, og i februar 2024 annonceredes den første række initiativer, der bliver støttet med dét, der svarer til omkring 3,75 milliarder kroner.

Men hvad er de konkrete planer, og hvordan kan danske virksomheder drage fordel af de udviklede strømninger? Det sætter Made Innovationskonferencen sport på, hvor en række eksperter og deltagere fra Made-projekter vil diskutere fremtidens materialer i en verden præget af digitalisering og ønsker om bæredygtighed.

Eventet er, ifølge arrangørene, skræddersyet til virksomheder, der ønsker at være på forkant med innovation og resiliens af materialestrømme på et europæisk og globalt plan.

Målet er således at inspirere og udruste deltagerne med konkrete værktøjer og strategier, der kan benyttes til at navigere og udnytte de digitale transformationsmuligheder inden for materialeområdet og styrke deres innovation, bæredygtighed og konkurrenceevne, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik