Teknovation Logo
robot

 
  • Ved Give Steel arbejdes der intensivt med at levere reducerede CO2-belastning.

26. maj 2023, kl. 13:48 

Reducerede CO2-tal er en forudsætning for ambitiøse mål

Give Steel var i spidsen med EPD-miljøvaredeklaration og virksomheden arbejder nu kontinuerligt med at imødekomme de seneste krav som kunder og myndigheder stiller til CO2-reduktion.


Give Steel A/S meddeler, at koncernen arbejder intensivt med definering af bæredygtighedsstrategien og løbende implementering heraf på virksomhedens domicil og ude på byggepladserne, hvor man opererer.

Det sker ikke kun for at interessenter får et indblik i udledningen af emissioner. Det giver også anledning til at se indad og evaluere, hvor Give Steel kan reducere emissioner i fremtiden, understreges det.  

ive Steel opererer i en branche hvor CO2-tal ikke er hverdagskost, men virksomheden ser det som sin fornemmeste opgave at skubbe på for at igangsætte klimadokumentation hos sine leverandører. Det tager tid. Og det er ikke helt nemt, for man er underlagt andres beslutninger. Men, kun på den måde kan virksomheden bidrage til stålbranchens grønne omstilling, understreges det.

for andet år i træk har Give Steel aktuelt præsenteret sit klimaregnskab på tværs af alle 3 scopes. Og i en aktuel klimabrochure får interesserede blandt andet overblik over distributionen af koncernens emissioner såvel som de fremtidige mål.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik