Teknovation Logo
robot

 
  • Årets svejsekonference løber af stablen på Hotel Koldingfjord den 16. og 17. juni.

24. maj 2023, kl. 15:06 

Tid for årets svejsesamling

Dansk Svejse- & NDT-forenings årlige konference løber af stablen på Hotel Koldingfjord den 16. og 17. juni.


Medlemmerne af Dansk Svejse- & NDT-forening kommer på konferencen for at styrke følingen med overordnede vilkår for svejse- og NDT-verdenen.

Indlægsholderne introducerer de seneste teknikker, normer og standarder som får betydning for mange i branchen. På en sideløbende udstilling viser branchen deres nyeste produkter frem. 

Årets indlæg dækker følgende emner stålmarked/rustfri stålmarkedudvikling, standardiseringsområdet inden for svejsning og NDT, 3D CT-skan af 3D-printede emner, ændrede regler for strålesikkerhed, herunder konsekvenser for svejseværksteder og NDT-folk,  Phase Coherence Imaging (PCI) – herunder den aktuelle PAUT-teknik - datadrevet risikoevaluering i forbindelse med NDT af vindmøllevinger og dokumentation og dataopsamling ved svejsning, også ved modificerede lysbuer, slibnings og korrosionsindflydelse på udmattelsesstyrken, erfaringer med højenergi røntgen på norske olie-gas anlæg, erfaringer med implementering af den nye EN Iso 9712 for NDT-personale og skanning af ballistiske beskyttelsesplader i skudsikre veste.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik