Teknovation Logo
robot

 
  • Ved Femern er man klar til at understøtte TunnelTalenter-aktiviteterne, der er rettet mod 6. og 7. klassetrin.

19. maj 2023, kl. 09:56 

Femern-investeringer i fremtiden

Under overskriften TunnelTalenter vil Femern A/S nu udvikle et læringskoncept med undervisningsmateriale rettet mod 6. og 7. klassetrin, så flere unger vælger erhvervsuddannelser, når de skal beslutte sig efter 9. eller 10. klasse.


Bygherren på Danmarks største infrastrukturprojekt, Femern-tunnelen, ønsker at inspirere flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse, og har derfor udviklet undervisningsmaterialet kaldet TunnelTalenter, der præsenterer de spændende karrieremuligheder, Femern tilbyder, fortæller lederen af afdelingen for arbejdsmarkedsforhold og bæredygtighedsstrategi Oliver Sellner Vonsild:

”Vi har brug for, at markant flere unge søger ind på en erhvervsuddannelse, hvis vi skal imødekomme efterspørgslen efter faglært arbejdskraft. Som statsejet selskab og én af de største bygherreorganisationer i Danmark, føler vi en særlig forpligtelse til at gøre unge opmærksomme på, hvor mange spændende karrieremuligheder branchen byder på,”, siger Oliver Sellner Vonsild.

TunnelTalenter vil være et gratis tilbud til grundskoler i hele Danmark, og en del af undervisningen kan foregå i tilknytning til den store byggeplads ved Rødbyhavn på Lolland.

”Det er ikke en opgave, vi kan løse alene. Derfor leder vi efter en leverandør, som har forståelse for erhvervsuddannelsernes vilkår, og erfaring med at skabe engagerende materiale, der vækker genklang hos unge mennesker,” siger Oliver Sellner Vonsild.

Han forventer, at projektet vil være klar til de første elever i grundskolen i skoleåret 2024/2025. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik