Teknovation Logo
robot

 
  • Kiwa-teamet, der her ses ved november måneds Ajour 2022-event i Odense, indlemmes nu i FORCE Technology.

31. januar 2023, kl. 09:58 

Kiwa Inspecta bliver del af FORCE Technology

FORCE Technology overtager medarbejdere og aktiviteter i Kiwa Inspecta A/S med virkning pr. 1. februar 2023. Hermed styrker FORCE Technology sin position som førende udbyder af inspektionsydelser indenfor NDT-, svejse- og trykområdet.


Med indlemmelsen af Kiwa Inspecta med virkning pr. 1. februar styrker FORCE Technology sin position som førende udbyder af inspektionsydelser indenfor NDT-, svejse- og trykområdet, fremhæver instituttets bestyrelsesformand Jesper Haugaard:

”Som GTS-institut er vores vision at gøre verden mere bæredygtig og sikker, og overtagelsen af aktiviteterne og særligt de kompetente medarbejdere er et vigtigt skridt mod at indfri vores vision,” siger Jesper Haugaard.

FORCE Technology har som et af nordens førende teknologiske serviceinstitutter en omfattende infrastruktur af test- og prøvningsfaciliter, der er afgørende for flere danske styrkepositioner som for eksempel vindsektoren, den maritime industri og Life Science-sektoren, understreger FORCE-CEO Hanne Christensen:

”Både nye og nuværende kunder vil med overtagelsen opleve, at vi kan betjene endnu flere, endnu bedre med øget fleksibilitet og kapacitet, som markedet efterspørger i en tid med knaphed på fagtekniske ressourcer”, siger Hanne Christensen, i forbindelse med indlemmelse af Kiwa Inspecta, og fortsætter:

”Vores kunder vil få gavn af de synergier, som overtagelsen medfører, hvor for eksempel automatiserede og digitale inspektionsydelser vil styrke deres konkurrenceevne og give dem adgang til en bred vifte af kompetencer og faciliteter inden for eksempelvis materialeområdet”. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik