Teknovation Logo
robot

 
  • Kurset henvender sig til Senior Managers, Frontline Managers, specialister og assistenter I teknologi, production, ledelse, R&D, innovation og bæredygtighed, fremhæves det. Billedkilde: MADE.

1. december 2022, kl. 13:34 

SDU Masterfag-kursus i 3D-print

SDU har i samarbejde med Dansk AM Hub udviklet masterfaget ’Value Creation through Additive Manufacturing’, hvor de studerende kan blive klogere på teknologien, meddeler parterne.


Faget udbydes fra foråret 2023 som enkeltfag eller en del af Master in Management of Technology.

SDU og Dansk AM Hub fremhæver de mange anvendelsesmuligheder inden for 3D-print-området, og derfor henvender faget sig både til dem, der gerne vil i gang og dem, der allerede har afprøvet teknologien.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Her vil man blive klogere på hvilke andre anvendelsesmuligheder, der findes, end dem man allerede bruger. Mange virksomheder kunne have gavn af det her. Det handler om, at man finder ud af hvor og hvordan. Vi kan se, at teknologien vinder frem der, hvor man uden at kende slutmålet prøver den af,” fremhæver SDU-professor Mette Præst Knudsen, der er en af underviserne på det nye fag.

Nærmere bestemt vil faget adressere forskellige vidensniveauer i AM-teknologien, herunder hvad teknologien egentlig kan bruges til, hvordan der træffes valg om teknologien, og hvor brugerne får den bedste værdiskabelse, altså hvordan virksomhederne kan bruge det mest optimalt til at understøtte forretningen.

”For at udnytte 3D print-teknologien optimalt er det vigtigt, at man er klædt på i forhold til alle tre niveauer”, tilføjer Mette Præst Knudsen og understreger, at uanset hvor man som virksomhed er henne i forhold til at udnytte teknologiens mange muligheder, vil de studerende få ny viden og færdigheder med hjem.

Endelig er der gennem undervisningen også mulighed for at besøge en AM-produktion og få gode og konkrete råd til, hvordan man selv kommer i gang med teknologien, konstaters det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik