Teknovation Logo
robot

 
  • Werner Stapela pr. september tiltrådt som rådgiver indenfor Industriel 3D-print ved Teknologisk Institut.

6. september 2022, kl. 14:08 

Werner Stapela nu hos Teknologisk Institut

Teknologisk Institut meddeler, at Werner Stapela pr. september er tilknyttet instituttet som rådgiver indenfor Industriel 3D-print.


Teknologisk Institut har pr september tilknyttet Werner Stapela som rådgiver indenfor Industriel 3D-print ved instituttet.

Werner Stapela har igennem en årrække haft flere lederstillinger hos blandt andet Stratsys og FIT AG og senest har han været hos Danfoss som Global Head of Additive Manufacturing, AM. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Werner Stapelas erfaring tæller således både kendskab til forretnings- og teknologisiden af AM, og han skal således i stillingen ved Teknologisk Institut primært rådgive om de forskellige muligheder på markedet.

Teknologisk Institut ser AM som et væsentligt område, hvor man har opbygget mange års erfaring med teknologien, og løbende foretaget investeringer i at opbygge et industrielt 3D-print setup – og man fortsætter med at investere. Næste skridt er en yderligere udrulning af industriel 3D-print til eksempelvis produktionsvirksomheder i Danmark og internationalt.

"Vi har for nyligt samarbejdet med Werner Stapela i AM-LINE 4.0-projektet, hvor vi også har nydt godt af hans erfaring og indsigt, og vi ser meget frem til at genoptage samarbejdet med ham som rådgiver," siger centerchef Jeppe Byskov, Teknologisk Institut, i forbindelse med Werner Stapelas tiltrædelse.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik