Teknovation Logo
robot

 
  • Der arbejdes nu også fra den tyske side på Femern-forbindelsen, idet gravearbejdet på byggepladsen i Puttgarden nu også er indledt.

29. november 2021, kl. 15:22 

Femern-byggeri indledt i Puttgarden

Femern-forbindelsen er igen på den danske side, og fra mandag indledes arbejdet også på den tyske, da første spadestik blev taget ved byggepladsen i Puttgarden.


Mandag blev første spadestik i Tyskland taget til Femern Bælt-forbindelsen. Det skete, da den danske transportminister Benny Engelbrecht sammen med Enak Ferlemann fra den tyske forbundsregering, Slesvig-Holstens transportminister Bernd Buchholz, Sund&Bælt-direktør Mikkel Hemmingsen og direktør Stefan Krenz, Autobahn GmbH, stak spaderne i jorden på byggepladsen i Puttgarden, og indledte arbejdet på den tyske side.

Transportminister Benny Engelbrecht glæder sig over, at der nu kommer fart på infrastrukturprojektet i Tyskland: 

"Jeg er glad for, at vi i dag har sat spaden i jorden i Puttgarden, så vi nu arbejder på begge sider mod det fælles mål", sagde ministeren.

Enak Ferlemann, parlamentarisk statssekretær i Forbundsministeriet for Transport & Digital Infrastruktur, lagde vægt på det afgørende i at fjerne flaskehalse i det europæiske vejnet, mens Slesvig-Holstens transportminister Bernd Buchholz fremhævede mulighederne, som den hurtigere forbindelse bringer med sig.

Og straks efter, at det officielle første spadestik var taget, rulllede maskinerne ind på pladsen, og arbejdet er således nu for alvor i gang.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik