Teknovation Logo
robot

 
  • Materialize Control Platform, MCP, er en maskinindlejret hard- og softwaredrevet platform til avanceret styring af laserbaserede 3D-printprocesser.

25. november 2021, kl. 07:18 

Prima Additive-samarbejde med Materialise

Prima Addive & Materialise intensiverer i forlængelse af Formnext 2021-messen samarbejdet om optimering af Prima Addive's 3D-metalprintsystemer.


Samarbejdet mellem de to virksomheder har senest ført til optimeringen af Prima Addive's 3D-​metalprintermodel ​Print Genius 150, der byder på Powder Bed Fusion-teknologi med to lasere, som arbejder i det det samme område.

Nærmere bestemt har Prima Additive integreret Materialise Control Platform, MCP, til hardwarestyring for at opnå kontrolfunktioner i realtid og en strømlinet integration med eksterne systemer til at assistere 3D-printprocessen gennem eksempelvis overvågning af produktionsprocessen, fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Et hovedresultatet i forbindelse med integrationen mellem Prima Additive og Materialize-systemerne har været udviklingen af ​​en Workload Balancing-algoritme, der gør det muligt at udnytte Print Genius 150-maskinens to lasere maksimalt.

Alt i alt er målet med samarbejdet at gøre 3D-printteknologi mere anvendelig for MMV'er og for alle de virksomheder, der ønsker at integrere teknologien rentabelt i deres produktion, konstaterer Head of Additive Manufacturing and Innovation hos Prima Industrie, Paolo Calefati.

Prima Additive er en forretningsenhed i italienske Prima Industrie Group, der fremstiller AM-fremstillingssystemer, og dermed komplementerer koncernens store tilstedeværelse inden for pladebearbejdning.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik