Teknovation Logo
robot

 
  • De amerikanske AM-arrangører og Mesago Messe Frankfurt, der arrangerer Formnext, underskriver her aftalen om en Formnext USA i 2025.

18. november 2021, kl. 17:52 

Formnext USA i 2025

Der er torsdag indgået en aftale mellem Formnext-arrangøreren Mesago Messe Frankfurt og de amerikanske AM-messearrangører, fabrikantforeningen AMT og Gardner Business Media, om at der fra 2025 vil være en Formnext USA, der er planlagt til terminen 14. til 16. marts 2025 i McCormick-komplekset i Chicago, Illinois.


Den førende amerikanske messe for metalbearbejdning, IMTS, der holdes i september i lige årstal i McCormick Place-messekomplekset i Chicago, har arbejdet for at implementere Additive Manufacturing, AM, igennem en længere periode, men vil fremadrettet arbejde for en nordamerikansk event, baseret på de gode erfaringer fra tyske Frankfurt, hvor Mesago Messe har placeret den årlige Formnext som verdens førende på AM-området.

I praksis vil parterne samarbejde herfra og frem mod Formnext USA 2025, der er planlagt til dagene 14. til 16. marts. Således vil fabrikantforeningen AMT, der arrangerer IMTS, have AM med på IMTS-messen i 2022 og 2024, mens Formnext også fortsætter med den årlige november-event i Frankfurt. En anden amerikansk AM-event, der har turneret lidt rundt, og arrangeres af Gardner Business Media, er ligeledes en del af aftalen, således at denne nordamerikanske event også holdes med god afstand til det kommende Formnext 2025-arrangement.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ved at forene kræfterne forventer samarbejdspartnerne også at opnå en samlende event, der økonomisk kan give alle tre parter et samlet bedre resultat, end hvis de amerikanske messearrangører også lavede AM-events i konkurrence med den kommende Formnext USA, understreges det, idet man også fra alle parters side opfordrer interesserede til allerede nu at reservere dagene 14. til 16. marts 2025 i kalenderen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik