Teknovation Logo
robot

 
  • Allede fra morgenstunden er der godt gang i messehallerne i Frankfurt.

16. november 2021, kl. 09:12 

Årets 3D-printbegivenhed godt fra start

Formnext 2021 i Frankfurt, der løber frem til fredag, er nu i gang med et fornuftigt rykind efter dørene åbnede klokken 09.00.


Startskuddet til verdens fremmeste messebegivenhed inden for AM-verdenen Formnext 2021 har her til morgen lydt, og det med Teknovation på plads i hjertet af Frankfurt.

Over 500 virksomheder har sagt ja til at udstille i det tyske, og messen, der løber frem til og med fredag, er længe ventet efter, at det ikke blev en begivenhed med fysisk tilstedeværelse sidste år.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Den seneste afholdelse var i 2019, hvor 852 udstillere tog i mod, så messen er ikke helt på niveau med sidst.

Alligevel tror arrangørerne fra Messe Frankfurt på et succesfuldt event over de fire udstillingsdage med ansigt-til-ansigt-møder i Frankfurt-hallerne, fremhæver Vice President Formnext, Mesago Messe Frankfurt, Sascha F. Wenzler.

En fremgangsmåde vi i Danmark allerede har kunnet opleve eksempelvis på året hi-messe i oktober, er friheden/ valget om at bære maske eller ikke ved en større branchebegivenhed.

Dette er også tilfældet ved Formnext i år, hvor arrangørerne fra Mesago Messe Frankfurt til gengæld kræver, at de besøgende er fuldt vaccineret eller beviseligt er i bedring efter overstået Covid19-sygdom.

I starten af året var ønsket et såkaldt '3G-koncept', hvor besøgende kunne nøjes med at blive testet. Men det er byttet ud med et 2G-koncept, hvor besøgende skal være vaccineret eller have bevis på tidligere sygdom, for at højne sikkerheden og kunne slippe for at bære maske.

Højdepunkterne på årets messe omfatter ud over udstillerstandene, foredrag i høj kvalitet fra en række af AM-industriens eksperter, præsentationer fra Italien som partnerland, innovationer fra 'Purmundus-udfordringen' og Start-Up Challenge Pitch-Next Event samt TCT Conference og Stage plus VDMA ́s og BE-AM's temaområder.
 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik