Teknovation Logo
robot

 
  • Norton Winther Q-Flute Prime er udviklet til udførelse af sporslibning af skaftværktøj i hårdmetal.

Teknovation nr. 9/2021

Q-Flute tilføjes Q-Flute Prime

Norton Winther udvider produktlinjen, denne gang med Q-Flute Prime, for udførelse af sporslibning af skaftværktøj i hårdmetal.


Under varemærket Norton Winter lancerer Saint-Gobain Abrasives nu Q-Flute Prime, som er en tilføjelse til Q-Flute-linjen, men en løsning udviklet for sporslibning af skaftværktøj i hårdmetal.

Diamantbindemidlet er konstrueret for at imødekomme stillede produktivitetskrav og øge slibeevnen til højeste niveau, fremhæver Saint-Gobain Abrasives. 

orton Winter Q-Flute Prime tilbyder en fritslibende funktion kombineret med en optimal dimensionsstabilitet, øgte levetid på slibeskiven og kortere cyklustider, anøfres det videre.

Tests har vist, at slibeskiven kræver betydeligt lavere kræfter og leverer en forøget holdbarhed på profilen på op til 50 procent sammenlignet med andre skiver for sporslibning, hvilket ikke mindst giver den bedste ydeevne ved produktion af store volumener.

"Vores innovative diamantslibeskiver for sporslibning er en premiumløsning til de mest krævende kunder. Slibeskiverne er designet til at levere en optimeret ydelse og for at gøre det muligt for producerende virksomheder, at øge produktionen, forbedre kvaliteten på værktøjet og dermed maximere processens produktivitet og lønsomhed," siger Director Jörgen Norell, Engineered Markets EMEA, Saint-Gobain Abrasives.

Norton Winter Q-Flute PRIME findes i alle størrelser og standardmodeller. Specialtilpassede skiver kan også produceres på forespørgsel. 

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik