Teknovation Logo
robot

 
  • Kvejborg har pr. juli ansat Jacob Dørr Sørensen som selskabets direktør.

2. august 2021, kl. 10:26 

Jacob Dørr Sørensen er nu Kvejborg-direktør

Kvejborg ApS, der servicerer industrien med 3D-skanningsløsninger, har pr. 1. juli ansat Jacob Dørr Sørensen som selskabets direktør, som et led i en strategisk udviklingen af virksomheden.


”For at sikre en positiv udvikling i virksomheden og forfølge vores mål om at være den foretrukne 3D-skannings-partner i den danske industri, har vi gået med tanken om at tilknytte yderligere kompetencer. Vi er i forvejen stærke på produkterne og tekniske ydelser, og skulle vi udvikle os, var vi bevidste om, at vi skulle finde en profil med udpræget kendskab til salg og markedsføring. Med Jacob Dørr Sørensen har vi fundet netop dette, og da han desuden har 13 års erfaring som leder, er det et naturligt skridt i den rigtige retning, at lade ham stå i spidsen for at udvikle den strategi, der skal opfylde vores mål,” udtaler Kvejborg-indehaver Søren Kvejborg.

Forventningen er dermed høje til det indledte samarbejdet med Jacob Dørr Sørensen, der de sidste 16 år har beskæftiget sig med salg og marketing.

For Jacob Dørr Sørensen var stillingen hos Kvejborg lige netop det, han havde brug. Så da kontakten først var etableret, var der ikke langt fra tanke til handling:

”Jeg har i de sidste 16 år fungeret som mine kunders sparringspartner, når det drejer sig om markedsføring. Det har givet mig mod på og lyst til at komme til at beskæftige mig med markedsføring og branding fra ”den anden side af bordet”. Og da muligheden for pludselig at blive en del af Kvejborg meldte sig, var jeg hurtigt overbevist om, at dette var det helt rigtige skridt for mig”, siger Jacob Dørr Sørensen, der som direktør for Kvejborg desuden får det overordnede ansvar for ledelsen og den strategiske vækst og udvikling.

Kvejborg, der er beliggende i Koldby i Thy, er forhandler af 3D-skanningsudstyr fra blandt andet Creaform og API. Derudover løser Kvejborg 3D-måleopgaver for virksomheder i primært de danske vind- og metalindustrier.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik