Teknovation Logo
robot

 
  • Linde Gas´ første CO2-terminal i Danmark er også landets største, placeret på et 3.500 kvadratmeter stort areal ved Lindø, oplyser markedsdirektør Ole Kronborg , som her ses ved CO2-terminalen. (Foto: Michael Nørgaard)

22. juni 2021, kl. 08:28 

Stor CO2-terminal nu klar på Lindø

Linde Gas A/S meddeler, at man nu har opført Danmarks største CO2-terminal, der er klar til brug på Lindø, hvor den skal styrke forsyningssikkerheden og forebygge, at Linde Gas´ kunder bliver påvirket af eventuel, fremtidig mangel på CO2, som den der ramte for et par år siden.


Linde Gas har på et 3.500 kvadratmeter stort areal ved "Lindø port of Odense”, som havnen i Odense hedder, etableret hvad firmaet selv betegner som Danmarks største CO2-terminal.

CO2-leverancerne bliver nu sejlet hertil fra Linde- produktionsanlæg i Norden, oplyser markedsdirektør Ole Kronborg:

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Vores CO2-kilder i Norden er rene genbrugskilder, hvor CO2 opsamles som biprodukt ved produktionen af for eksempel bioethanol. Miljømæssigt øger Lindes CO2 derfor ikke den samlede CO2-udledning," siger Ole Kronborg, og fortsætter:

"Vi vil fortsætte vores vækst - og vi vil gøre det stadigt mere miljøvenligt. Vores strategi er at blive en endnu større spiller i markedet, og derfor har vi både udbygget vores produktions-, lager- og distributionskapacitet dramatisk. Vi er klar til at møde fremtidens voksende behov - stadigt mere bæredygtigt".


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media