Teknovation Logo
robot

 
  • AM-maskiner vækster væsentligt blandt virksomhederne hos medlemslandene, fremhæver Cecimo.

16. juni 2021, kl. 15:54 

Cecimo promoverer AM-muligheder under EMO Milano

teknovation Cecimo og italienske AITA3D vil i partnerskab fremme AM-sektoren under den kommende EMO Milano 2021-messe fra 4. til 9. oktober.


Den europæiske brancheforening for værktøjsmaskinproducenter Cecimo og sammenslutning for Additiv Manufacturing AITA3D vil på den kommende EMO Milano 2021-messe dele en stand for at promovere AM-teknologien.

Her vil der blive stillet skarpt på teknologiens applikationer og andre relevante aspekter såsom færdigheder og uddannelse inden for sektoren.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Dette giver parterne mulighed for at nå et større publikum og fremme den voksende AM-industri under messen, fremhæves det.

Herudover er der planlagt aktiviteter såsom konferencen International Additive Manufacturing Conference, der skal løbe af stablen direkte ved fællesstanden. 

Ikke mindst vil CECIMO og AITA3D fremme budskabet om vigtigheden i at have en professionel uddannelse og universitetskurser dedikeret til AM-området ved at inddrage universiteter og EU-projektet SAM. SAM-projektet inkluderer en plan for et sektoralt samarbejde om færdigheder til AM-produktion.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik