Teknovation Logo
robot

 
  • Inelcos aktuelt lancerede stumpslibermodul til Wolfram-elektroder.

Teknovation nr. 7/2021

Stumpsliber-modul til Ultima-Tig-sliberne

Inelco Grinders A/S er klar med det seneste stumpsliber-modul til montering på Wolframsliberne i Ultima-TIG-serien, der åbner op for en nemmere og mere præcis afstumpning af elektroder. Især i forbindelse med AutoGrind-modulet er det gjort lettere at afstumpe den slebne elektrode, fremhæver Fjerritslev-producenten.


Med Inelcos seneste stumpslibermodul til montering på Wolframsliberne i Ultima-TIG-serien, åbnes der nu op for en nemmere og mere præcis afstumpning af Wolframelektroder til Tig-svejsning. Modulet har længe været efterspurgt hos virksomheder der har høje krav til kvalitet og præcision i svejsearbejdet og behov for en afstumpet elektrode, oplyser Inelco Grinders-direktør Anders Thy:

"Alternativet til Inelco Grinders’ nye stumpsliber er manuel afstumpning af Wolframelektroden, som mange stadig gør brug af. Manuel afstumpning – enten på bænksliber eller ved at banke elektrodespidsen hårdt på bordkanten – kan forårsage, at elektrodespidsen flækker og efterfølgende knækker og falder ned i svejsningen. Sådanne manuelle fejl kan forårsage væsentlig kvalitetsforringelse af selve produktet og i værste fald få fatale konsekvenser," siger Anders Thy, og fortsætter:

"Derfor har vores nye stumpsliber modul også en rigtig god berettigelse ved at bidrage til sikker, præcis og ensartet slibning af elektrodespidser uden at der slækkes på effektiviteten," fastslår Anders Thy.

Stumpslibermodulet kan påmonteres på eksisterende Ultima-TIG-, Ultima-TIG-S- eller Ultima-TIG-Cut-elektrodeslibere, hvorved sliberen mestrer flere funktioner i én og samme maskine.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik