Teknovation Logo
robot

 
  • Hexagon REcreate er udviklet for at sikre hurtigere, mere præcis og samtidig mere enkle arbejdsgange til Reverse Engineering.

18. februar 2021, kl. 16:48 

Hexagon introducerer REcreate

Hexagon Manufacturing Intelligences division for software er nu klar med REcreate, der er en løsning, som kan sikre hurtigere, mere præcise og samtidig mere enkle arbejdsgange til Reverse Engineering, fremhæver producenten.


Hurtigt fra gammelt til nyt emne. Det er udgangspunktet for udviklingsarbejdet bag REcreate fra Hexagon, meddeler producentens softwaredivision.

Der trækkes på firmaets eksisterende erfaringer inden for skanning og opmåling såvel som metalbearbejdning i arbejdet, der alt sammen kombineres med koncernens viden om software til fremstillingsvirksomheder.

De hidtidige Reverse Engineering-rutiner har været båret af rene opmålinger, men med REcreate anvendes også kunstig intelligens, AI, større regnekræfter og erfaringer, understreger Hexagon.

Færre måledata er derfor nødvendige, for at opnå samme eller endog bedre resultat end hidtil, og samtidig sker det både hurtigere og mere produktivt, klargjort til et digitalt workflow.

Data kan overføres til videre modellering i Cad- og STL-formater såvel som til Cam, hvis man vil bearbejde direkte ud fra det genererede. Man kan også overføre fra softwaren direkte til Additive Manufacturing, AM-løsninger. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik