Teknovation Logo
robot

 
  • De rette profiler får en spændende mulighed med Co-Business Graduate Programme, fremhæver HR Partner Rikke Dragsbæk Jacobsen, Sikkerhedsstyrelsen.

15. februar 2021, kl. 07:02 

Co-Business Graduate-program i Esbjerg

I et tværgående samarbejde mellem en række af Esbjergs virksomheder, som sammen søger kandidater til opstart til september, indledes nu Co-Business Graduate Programme, oplyser Education Esbjerg, som med initiativet vil tiltrække højtuddannede til området.


Sikkerhedsstyrelsen, Blue Water Shipping, Deloitte, Semco Maritime, Telesikring og Viking Life-Saving Equipment i samarbejde med Education Esbjerg har nu åbnet for ansøgningerne til deres pladser i Co-Business Graduate Programme.

I første omgang ansættes seks Graduates. Sammen har virksomhederne besluttet sig for at søge fire forskellige profiler. Fælles for dem alle, er at de skal have opgaver i fokus, der kan sikre fremtidens løsninger: Civilingeniør profil med interesse for energi, stærkstrøm, maskinteknik, projektledelse eller lignende. 

I Sikkerhedsstyrelsen glæder de sig til samarbejdet med de andre virksomheder samt de seks Graduates:

"Sikkerhedsstyrelsen er ambitiøs, og vi arbejder målrettet for at skabe dynamiske rammer, så borgere og virksomheder træffer sikre valg. Vores arbejdsplads rummer mange faggrupper, og vi arbejder kontinuerligt med at udvikle vores kompetencer og digitalisere vores forretning. Vi ser det som en spændende mulighed at være med i Co-Bu Graduate Programme, fordi det giver os mulighed for at tiltrække flere ambitiøse nyuddannede talenter – ikke kun til os, men til hele Esbjerg," fortæller HR Partner Rikke Dragsbæk Jacobsen, Sikkerhedsstyrelsen.

Som Sikkerhedsstyrelsens repræsentant i Co-Business Graduate-programmets styregruppe, der udover Rikke Dragsbæk Jacobsen, også består af repræsentanter fra hver af de andre Co-Bu virksomheder samt to repræsentanter fra Education Esbjerg, ved hun at deltagelsen i programmet kan bidrage til øget relationer på tværs:

"Vi ser særligt frem til at møde nogle spændende kandidater, der vil være med til at udfordre det kendte og bidrage til, at vi fortsat kan udvikle os. Vi glæder os også til at styrke vores relationer til de øvrige Co-Bu virksomheder. Vi tror på, at vi gennem et samarbejde på tværs af brancher og interesseområder kan gøre hinanden bedre," fastslår Rikke Dragsbæk Jacobsen. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik