Teknovation Logo
robot

 
  • Sigmas PrintRite 3D-kvalitetssoftware sørger for In Process-kvalitetsstyring ved SLM-processer.

14. januar 2021, kl. 07:58 

DMG MORI-aftale med Sigma Labs

DMG MORI har valgt Sigma Labs som teknologipartner til implementering af et smeltepoolsovervågningssystem i virksomhedens Lasertec SLM 3D-metalprintere.


Den globale producent af værktøjsmaskiner DMG MORI forsætter med at satse på udrulning af AM-maskiner med firmaets Lasertec SLM 3D-metalprintere.

Senest har producenten indgået en aftale med amerikanske Sigma Labs om implementering af firmaets teknologi inden for smeltepoolsovervågning ved Selective Laser melting-processen, SLM, meddeles det.

Ingeniørteams fra begge virksomheder har arbejdet intensivt på at udvikle og teste en integreret løsning for at sikre, at den imødekommer behovene hos brugerne af Lasertec SLM-maskinerne.

Dertil har DMG MORI, fremhæves det, udviklet den dedikerede brugergrænseflade på Lasertec-styringen for at sikre, at systemet er klar til integrationen med Sigmas PrintRite3D-kvalitetssikringssoftware.

Ifølger parterne, vil effektiv smeltepoolsovervågning, når et lag af metal skal 'smeltes på' et emne, på sigt blive et afgørende parameter i dokumentationen for kvaliteten AM-emner.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik