Teknovation Logo
robot

 
  • Uddannelses Internationalt Netværksprogram-bevillingerne anvendes i 2021/2022, oplyser Uddannelses- & Forskningsstyrelsen i forbindelse med udsendelsen af listen med modtagerne.

13. november 2020, kl. 16:22 

Internationalt Netværksprogram-bevillinger er fordelt

Uddannelses- & Forskningsstyrelsen meddeler, at Internationalt Netværksprogram-bevillingerne nu er blevet fordelt. Der er i alt givet omtrent 13,3 millioner kroner til 53 ansøgninger. 


Uddannelses Internationalt Netværksprograms formål med er at fremme netværk og samarbejder mellem forskere ved danske institutioner og udenlandske miljøer fra Brasilien, Indien, Israel, Kina, USA, Japan, Sydkorea og Sydafrika samt arktiske projekter med Canada, Rusland, Finland, Island, Norge, Sverige, Grønland og Færøerne, meddeler Uddannelses- & Forskningsstyrelsen.

Det sker i forbindelse med, at årets bevillingerne nu er fordelt, hvor det i år samlet set er blevet til bevillinger for i alt cirka 13,3 millioner ud af et samlet ansøgt beløb på knap 21,5 millioner.

Der er nu ekspederet bevillingsbreve til de udvalgte ligesom andre har fået afslagsbreve via E-grant. Afslagsbrevene indeholder en kortfattet begrundelse, der peger på de væsentligste faglige grunde til, at ansøgningen ikke opnåede bevilling, oplyser styrelsen, som samtidig har opslået en liste med årets bevillinger.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik